Om Butik Valvet

Vår gårdsbutik är en butik du blir glad av, med naturliga material i sann bonnaanda som blir ett utflyktsmål för hela familjen. Gammal som ung.
Människor kan mötas och äta spektakulära våfflor eller plocka med sig en fikakorg till valfritt smultronställe. Blommor, bland annat från den egna trädgården, finns som pynt och försäljning och den givna gå-bort-gåvan finner du hos mig. Samtidigt som du mumsar i dig en gyllengräddad våffla med smak av nutella och toppad med bär, eller varför inte laktrits/citron.

Vår butik är ett perfekt ställe att besöka på sin hemester för att fylla på energierna och tanken är att det ska ge en positiv upplevelse för alla sinnen.
Ljusslingor, blommor, våfflor, glatt, färg och form är det som utmärker oss.

Butik Valvet
Butik Valvet
Butik Valvet

Om mig

Vad många vet om mig är att jag älskar inredning, blommor och att skapa. Vad många inte vet är att jag är utbildad massör, en sportnörd och jag tycker det är kul att klippa håret på folk. Jag hatar förarbete och kör gärna på vilket min man inte delar med mig. Jag kan oroa mig men är bra på att hitta finurliga lösningar.

Magkänslan är min kompass och hjärtat min vägvisare. Hjärnan är min bromskloss på gott och ont men ibland har jag en förmåga att rusa i väg för snabbt och då är det
bra att hinna tänka efter lite före. Jag hänförs av fina färger och vackra saker. Jag tror på att omge sig med goda energier och att vara tacksam för allt omkring en.

Jag plockade buketter med alldeles för korta stjälkar alldeles för många gånger när jag var barn och det kan jag fortfarande göra. Blommor har alltid trollbundit mig och det har jag förmodligen fått efter alla timmar jag fick hänga i rabatten med min mamma och min farfar när de slet i sina trädgårdar. Nu är det min tur att försöka fängsla mina barn på samma sätt.

Jag målar gärna väggar och dylikt men hatar att maskera. Är man stadig på handen behövs inte det. (Eller så skrapar man eller målar över med nåt annat 😉 Jag bygger hellre än bra. Jag gillar snabba projekt som inte kräver för mkt förarbete för då hinner jag tröttna. Det är inte riktigt min grej om det inte redan framgått i texten.
Jag tycker att livet ska levas och därför satsar jag nu på min dröm och håller alla tummar och tår att det går vägen och förhoppningsvis blir du lika glad som jag när du besöker den!

Kontakta oss idag